Over ons

WijntjeBestellen.nl is dé online winkel voor het bezorgen en afhalen van uw Wijn.

Wijn bestellen in wassenaar maar ook de gemeentes om ons heen zoals Den-Haag en Leiden. Of u nu besteld voor een dag, avond of nacht, wij zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk word verwerkt en verzonden naar u! maar ook onze optie om uw wijn te komen afhalen (gratis) in Wassenaar is mogelijk bij ons.

Onze uitgebreide bezorgservice maakt WijntjeBestellen.nl zo bijzonder als online shop, Wij leveren onze producten per direct of dezelfde dag tot in de late uren van de dag uit eigen voorraad(mits op voorraad).

Onze wijnen leveren wij aan particulieren en bedrijven, of het nu voor thuis is  of een groot (bedrijfs)feest, wij kunnen het leveren!

De keuze uit een uitgebreid assortiment kwaliteit wijnen, desgewenst met een kaartje, brief of  geschenkverpakking is mogelijk.

Bestel een flesje wijn als cadeau of gewoon voor uzelf. Met een ruim assortiment aan wijnen bent u bij WijntjeBestellen.nl aan het goede adres.

Kies bijvoorbeeld voor een lekkere Merlot wijn uit Frankrijk of een goede Italiaanse Sauvignon Blanc of Chardonnay. Maar ook de Spaanse, Chileense en Argentijnse wijnen zijn zeer de moeite waard. Het proeven van de Roemeense en Moldavische wijnen is een genot op zich , En erg lekker om zo van te genieten, echt het proberen waard.

Uw bestelling zal met grote zorg bij u worden thuis bezorgd via diversen bezorg opties, zie hieronder welke:

-Gratis verzending NL vanaf 24 flessen wijn.
-Onder de 24 flessen verzending NL  € 7.99.
-Afhalen in Wassenaar (als uw order ontvangen en verwerkt is kunt u deze GRATIS afhalen bij ons).

De wijnen worden bezorgd in originele of speciale geschenkverpakkingen, wat deze wijnen een perfect cadeau maakt.

U kunt uw bestelling eenvoudig betalen via onze beveiligde omgeving iDeal, Overboeking, PayPal, Bancontact, Contant, Pinnen, Tikkie of Rembours.

Via onze shop WijntjeBestellen.nl kunt u gemakkelijk en snel uw favoriete wijn(en) bestellen en laten bezorgen of afhalen bij ons in Wassenaar.

Daarnaast zijn er verschillende cadeau verpakkingen verkrijgbaar, waardoor het geven van een fles wijn ineens er heel anders uit ziet, denk aan een kist verpakking of een leuk gekleurde tas verpakking!

Wij hopen dat u hier kunt vinden wat u wilt zo niet kunt u altijd contact opnemen met ons via de mail, app of contactenformulier.

Smakelijke groet WijntjeBestellen.nl

Ontmoet ons team

Algemeen directeur

Logistiek manager

Marketing

Administratief Medewerkster

Fijnproever

Grafisch ontwerp

Call Now Button